Добър вечер! Честита нова година,здраве,щастие и късмет на всички!!!
Напоследък ми се появи един такъв проблем с моята алфичка 145 2.0ТД
много здраво ми се зацапват прозорците отвътре на колата и по-точно предния и този на шофьорската врата ... преди беше просто ад, но разбрах че заради ароматизатор от тези които са в консерва във формата на желе ... и ми ставаха мазни ... но сега продължават да се цапат ... като карам и ги бърша с микрофибър преди да тръгна на някъде ... като забърша ... докато не угася ... са си ок после на следващо палене(като е изстинала) пак са зацапани.Друг е въпроса че нещо на шофьорската врата духалката на парното нещо никаква я няма
А за чистачките ... не знам защо ама пръскалките на пасажерското място не пръскат както трябва ... може би 2 минути трябва непрекъснато да пръскам за да започне лека струйка да излиза през пръскалките...пробвах да не са запушени с една телчица ръчках ама ... тц
(
някой ако има идея да каже какво да правя ... сега впочивните дни да я разкостя да видя какво се случва
Напоследък ми се появи един такъв проблем с моята алфичка 145 2.0ТД

А за чистачките ... не знам защо ама пръскалките на пасажерското място не пръскат както трябва ... може би 2 минути трябва непрекъснато да пръскам за да започне лека струйка да излиза през пръскалките...пробвах да не са запушени с една телчица ръчках ама ... тц

някой ако има идея да каже какво да правя ... сега впочивните дни да я разкостя да видя какво се случва
Comment